HTML

oldalgazda dolgozik

Beszámoló arról, éppen milyen (nyilvános) saját projekteken dolgozom.

Friss topikok

Linkblog

Megújult az innen.hu

2009.10.27. 19:43 oldalgazda

Már nem is emlékszem mikor, de legalább három-négy éve készült el az a személyes bemutatkozó lapom, melyen gyakorlatilag évekig nem változtattam. Nyilván kellett volna, hiszen annyi minden történt azóta, ami egyáltalán nem tükröződött ezen a weblapon, de nyilván nem volt rá időm sohasem. A régi dizájn nekem kifejezetten tetszett — noha tudom, elég hardcore, ezért sokaknak nagyon furcsa volt — még akkor is, ha az Impact betűtípusból nem minden gépen van teljes karakterkészlet, mint ahogy az az ő betűkön is látszik.

tartalomkezelő, keresőoptimalizálás, kreatív terv

 

Mivel manapság még kevesebb időm van az olyan hívságokra, mint CSS fájlok bütykölése, ezért az új oldalnál egy NuPlone nevű sablont használtam fel, ezen túl gyakorlatilag semmit sem módosítottam az alap Plone kiszerelésen:

keresőoptimalizálás szakértő és keresőmarketing tanácsadás

 

 Ha élőben is érdekel: http://innen.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oldalgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr171479759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása