HTML

oldalgazda dolgozik

Beszámoló arról, éppen milyen (nyilvános) saját projekteken dolgozom.

Friss topikok

Linkblog

Linkgazda.hu - Elérhető árú linkmarketing csomagok

2010.07.27. 22:56 oldalgazda

Sokakat tart vissza weboldaluk keresőoptimalizálásától egyrészt az, hogy egy laikus nehezen ismeri ki magát a keresőoptimalizálás rendkívül szerteágazó tevékenységi körei között, és nehezen látja át, ki mit kínál SEO címén, másrészt pedig a weboptimalizálásra adott árajánlatok sokszor meghaladják a megrendelők lehetőségeit. Ezen problémák áthidalására alkottuk meg olcsó és hatékony linképítő csomagjainkat.

Részben az elmúlt években rohamosan fejlődő magyar webkatalógus-piacnak köszönhetően, részben pedig többéves gyűjtőmunkánk, kísérleteink és fejlesztéseink eredményeképpen olyan linképítő csomagokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek nemcsak elérhető árfekvésűek, hanem látható eredményeket is hoznak a megrendelők számára.

Csomagjainkat úgy alkottuk meg, hogy ne jelentsenek egyszerre nagy megterhelést a megrendelők számára, továbbá ne jelentsen "túl nagy kockázatot" azok számára, akik nem bírnak túl nagy bizodalommal a keresőoptimalizálás irányában. Fontos szempont volt még, hogy a weboldal-tulajdonosok a már elvégzett linképítés hatásait értékelve dönthessenek arról, megéri-e számukra akár további befektetést is oldaluk keresőoptimalizálása.

A linképítő csomagok igénybevétele mellett vagy után természetesen további keresőmarketing szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére, mint például weboldal-optimalizálás vagy sikerdíjas keresőoptimalizálása.

Az oldalon a szolgáltatásunkkal kapcsolatos részleteken túl megtudhatja, hogy miért tartjuk a keresőoptimalizálást a leghatékonyabb online reklámnak, továbbá képet kaphat arról is, hogy miért javasoljuk elsősorban ügyfeleinknek a linkmarketing szolgáltatások, ezen belül is a webkatalógusok segítségével történő linképítés igénybevételét.

» További részletek a linkmarketing csomagokról

A linkgazda.hu-ról:
Az egyik legrégebbi és legismertebb keresőoptimalizálással foglalkozó magyar szakember cége által kínált, több mint hatéves SEO tapasztalat alapján létrehozott linkmarketing csomagok bemutatására létrehozott microsite.

» További online marketing szolgáltatásaink

Szólj hozzá!

Címkék: linkmarketing linképítés

A bejegyzés trackback címe:

https://oldalgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr852181125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása